Asiakas­kokemukset

Marmoritupa nousi siivilleen

Marmoritupa on uusi oululainen lounasravintola ja se avattiin maaliskuun alussa osoitteessa Marmoritie 3. Perinteisen ravintolassa tarjottavan lounaan lisäksi suunnitteilla on työpaikoille tilauksesta toimitettava minibuffetlounas. Kehitteillä on myös pitopalvelu, joka huolehtii laadukkaat tarjoilut kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Ravintolan ylipäällikkö Antti Juntusella on kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista ravintola-alan töistä ja Marmoritupa hänen ensimmäinen oma yrityksensä.

 

 

”Sain loistavan tilaisuuden lähteä kokeilemaan, miten omat siivet kantavat ja kuinka pystyn hyödyntämään kaiken sen kokemuksen, jonka olen muiden palveluksessa hankkinut”, Antti kertoo.

Marmoritupa tarjoaa itse valmistettua perinteistä kotiruokaa, mutta lounaslistalle tuodaan myös eksoottisia makuja. Antti on innostunut leipomisesta, grillaamisesta ja erilaisten eksoottisten ruokien valmistamisesta.

”Tarkoituksena on tehdä ruokaa, josta olen itse innostunut ja uskon sen maistuvan myös asiakkaillemme”, Antti jatkaa.

Tarratalli on valmistanut Marmorituvan ulkoilmeen. Ikkunateippaukset, valomainos ja kilvet ohjaavat asiakkaat oikeaan osoitteeseen. Ravintolan sisäilmeeseen tuotiin viihtyisyyttä suurella tulostetulla seinäkuvalla ja teippauksilla.

 

Muut kirjoitukset