Asiakas­kokemukset

Haurun älykkäät jätehuoltoratkaisut

Haurun Jäteauto Oy tunnetaan kehittämistään älykkäistä jätehuoltopalveluista, jotka soveltuvat kaikille jäte- ja hyötyjakeille. Taloyhtiöt voivat valita Hauru Smart -palvelun, jolloin jäteastioihin asennettu sensori ilmoittaa niiden tyhjennystarpeesta suoraan Haurun järjestelmään. Omakotitaloasukas voi tilata mobiilisovelluksella itse tyhjennyksen täydelle jäteastialle.

Vuonna 1976 perustettu yhtiö siirtyi sisarusten Mikko ja Anna Haurun omistukseen maaliskuussa 2019. Samalla osakaspohjaa laajennettiin ja mukaan liittyivät Timo Hoikkala ja Kimmo Kujasalo.

Oman alansa edelläkävijä

  • Halusimme nostaa yhtiön tarjoamat palvelut uudelle ekologisemmalle tasolle. Tuotteistaminen ja digitalisointi aloitettiin vuonna 2020, jolloin otimme käyttöön Vingo-toiminnanohjausjärjestelmään suunnitellun rajapintaratkaisun, toimitusjohtaja Mikko Hauru kertoo.

Yli tuhat asiakasta on jo liittynyt Hauru Smart -palveluiden piiriin. Tunnettu ja luotettu yritys on helpottanut markkinointia. Yrityksen perustivat Paavo Hauru yhdessä veljensä Veikon kanssa vuonna 1976. Heidän jälkeensä Paavon pojat Lassi ja Matti jatkoivat yritystä ja kasvattivat auto- ja asiakasmäärää harkitusti.

  • Haurun Jäteauto Oy on ollut edelläkävijä myös kaluston osalta. Hankimme ensimmäisen biokaasuauton vuonna 2018 heti, kun Ouluun saatiin tankkauspiste. Auto oli ensimmäinen biokaasua käyttävä raskaan liikenteen ajoneuvo Pohjois-Suomessa, Mikko Hauru jatkaa.

Näkyvyys tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä

Haurun ajoneuvokalusto liikkuu aktiivisesti asiakkaidensa keskuudessa. Lisäksi yritys on mukana useissa tapahtumissa ja tekee markkinointityötä siellä, missä asiakasvirrat liikkuvat.

  • Olemme keskittyneet siihen, että yrityksen ilme on kautta linjan siisti ja yhtenäinen, joka osaltaan luo mielikuvaa laadukkaasta ja luotettavasta palveluntarjoajasta. Tarratalli on palvellut meitä jo vuosien ajan ja olen tyytyväinen monipuoliseen tuote- ja palveluvalikoimaan. Se tehdään mitä luvataan ja jokaiseen tarpeeseen löytyy laadukas ratkaisu, Mikko Hauru kertoo.

Muut kirjoitukset