Rekry

Tarratalli Oy on oululainen kasvu-uralla oleva yritys. Yritys on perustettu 2013 ja työllistämme tällä hetkellä yhdeksän henkilöä. Olemme erikoistuneet yritysilmeiden toteutuksiin ja haemme kasvavaan joukkoomme:

Graafista suunnittelijaa

Tehtäviisi kuuluu tiedostonvalmistus suurkuvatuotantoon ja sinulla on näkemystä ajoneuvojen, liiketilojen ja yritysilmeiden suunnittelusta.

Edellytämme kokemusta keskeisistä graafisista ohjelmistoista. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, pitkäjännitteisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä. Huolellisuus, organisointi- ja järjestelykyky sekä halu oppia uutta ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Suurkuvatuotannon työntekijää

Tehtäviisi kuuluu suurkuvatuotannon tulostimien, leikkureiden ja viimeistelylaitteiden käyttö. Tunnet alan keskeiset materiaalit ja tavarantoimittajat.

Edellytämme kokemusta suurkuvatuotannosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, pitkäjännitteisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä. Huolellisuus, organisointi- ja järjestelykyky sekä halu oppia uutta ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.4.2022 klo 16 mennessä: tarmo.lammi@tarratalli.fi

Tehtäviin liittyvät tiedustelut arkisin klo 8-16:

myyntipäällikkö Matti Kinnunen, matti.kinnunen@tarratalli.fi, 050-522 1315

Tehtäviin liittyvät tiedustelut 19.-22.4.2022 klo 8-16 (lomalla 11.-18.4.2022):

toimitusjohtaja Tarmo Lammi, tarmo.lammi@tarratalli.fi, 040-545 9010