PALVELUMME

Tarrat ja tulosteet

Tarrat ja tulosteet ovat tyylikäs keino lisätä yrityksen sekä sen tuotteiden ja palveluiden näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

TIETOA PALVELUSTA

Tarrat ja tulosteet

Tarrat ja tulosteet ovat tyylikäs keino lisätä yrityksen näkyvyyttä sekä tuotteiden ja palveluiden tunnettavuutta. Tarrat ja tulosteet voidaan valmistaa suunnittelusta toteutukseen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tarrojen toteutuksessa käytetään erivärisisiä vinyylitarroja sekä suurkuvatulosteita ja ne on mahdollista leikata tarraleikkurin avulla lähes mihin muotoon tahansa.

Liimattavien tarrojen ja tulosteiden lisäksi tulostus voidaan toteuttaa muun muassa paperille ja vinyylikankaalle, joista hyviä esimerkkejä ovat erilaiset flyerit, julisteet ja banderollit.

Tarrat ja tulosteet toteutetaan aina laadukkaille sisä- tai ulkokäyttöön tarkoitetuille materiaaleille.

Tarrat ja tulosteet
LISÄTIETOA

Tarroista ja tulosteista

Meiltä saat niin pienet kuin isommatkin tarrat ja tulosteet aina suunnittelusta toteutukseen.

Tarrat

Tarrat on mahdollista toteuttaa melkein minkä värisinä ja kokoisina tahansa, kuten yksivärisistä nimi- ja logotarroista aina koko auton kyljen kokoisiin suurkuvatulosteisiin.

Eri liimavaihtoehtojen ansiosta tarrat voidaan kiinnittää lähes mihin pintaan tahansa. Tarrojen kesto voidaan valita lyhytkestoisista kampanjatarroista aina useita vuosia kestäviin tarramateriaaleihin.

Tulostustarrat voidaan päällystää kirkkaalla tai mattapintaisella laminointikalvolla, jolloin pinta kestää enemmän rasitusta eikä värit esimerkiksi haalistu auringon paisteessa.

Tarroja voidaan käyttää esimerkiksi ajoneuvojen ja julkisivujen teippaamiseen, kylttien ja opasteiden päällystämiseen sekä työkalujen ja tavaroiden merkkaamiseen.

Tulosteet

Tulosteet voidaan toteuttaa tarramateriaalien lisäksi muun muassa paperille, vinyylikankaalle ja lämpösiirtomateriaalille. Tulosteita ovat erilaiset flyerit ja esitteet, Roll Upit ja banderollit sekä tekstiilipainatukset.

Tulostustarrojen tapaan paperiset tulosteet voidaan myös tarvittaessa päällystää laminointikalvolla.

Lämpösiirtopainatuksella voidaan painaa esimerkiksi työvaatteisiin, pelipaitoihin, lippiksiin ja pipoihin. Valikoimasta löytyy myös heijastavat teksiilipainatusmateriaalit, joilla saadaan huomioväritys työvaatteisiin.

NÄKYVÄÄ KÄDENJÄLKEÄ

Kuvia valmiista töistä

Alla työnäytteitä toteuttamistamme tarroista ja tulosteista.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä!

Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla tai soittamalla! Löydät meidät myös Facebookista, jonne päivitämme viimeisimmät kuulumiset.