PALVELUMME

Messutuotteet

Meillä on laaja valikoima messu- ja promootiokäyttöön tarkoitettuja rollupeja ja kuvarakenteita, jotka ovat muokattavissa eri kokoihin tarpeen muuttuessa.

TIETOA PALVELUSTA

Messutuotteet

Hyvin suunniteltu ja toteutettu messuosasto on varma tapa erottua erilaisissa tapahtumissa. Yrityksen ulkoasun mukainen ja mielenkiintoinen messuosasto kiinnittää ohikulkijoiden huomion.

Isot modulaariset seinärakenteet ovat muokattavissa erilaisiksi kokoonpanoiksi tarpeen muuttuessa ja rakenteisiin integroitavilla valaisimilla kuvapinnat heräävät eloon. Osaston täydentävät erilaiset rollupit, esittelytiskit, pöydät ja esitetelineet.

Valikoimastamme löydät jokaiseen tarpeeseen soveltuvat vaihtoehdot. Expolincin mekanismeilla on elinikäinen takuu ja materiaalivalikoimassa on myös pvc-vapaita tuotteita.

tietoa_messut
LISÄTIETOA

Messutuotteista

Meiltä saat tarvittaessa myös kevytrakenteiden pystytys- ja purkupalvelut.

Rollup

Rollup on markkinoinnin moniottelija, joka soveltuu erinomaisesti promootio-, asiakas- ja esittelytilaisuuksiin. Käyttämämme pvc-vapaa materiaali pitää hyvin mittansa ja pysyy reunoiltaan suorana. Led-spottivalaisin korostaa kuva-aihetta ja saa värit hehkumaan.

Yleisimmät runkoleveydet ovat 85, 100 ja 120 cm. Levein Xtra-sarjan runko on jopa 320 cm leveä. Kuvakorkeudet ovat 200-250 cm ja teleskooppiputkella voidaan säätää korkeutta portaattomasti.

Messuseinä

Expolinc Fabric, Frame ja Light Frame ovat modulaarisia rakenteita, jotka muuttavat muotoaan tarpeidesi mukaan. Lisäosilla voit jatkaa rakennetta sekä muuttaa messuosaston muotoa ja korkeutta.

Expolinc Light Framen taustavalaistut kangaskuvapinnat korostavat aihettasi ja kiinnittävät katsojan huomion. Yhtenäiset kangaskuvapinnat ovat näyttäviä ja helposti päivitettävissä.

PopUp-rakenne mahdollistaa vitriinien ja tasojen rakentamisen rungon sisään. Runkoja yhdistelemällä saat erimuotoisia kokonaisuuksia ja kuljetussäiliöstä saat esittelytiskin osastollesi.

Elinikäinen takuu

Expolincin rakenteilla on elinikäinen takuu. Ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja niiden valmistukseen on käytetty kestäviä ja hyväksi havaittuja laatumateriaaleja. Rakenteisiin on saatavana vara- ja lisäosia.

NÄKYVÄÄ KÄDENJÄLKEÄ

Esimerkkejä messutuotevalikoimastamme

Alla muutamia esimerkkejä kevytrakenteista messu- ja promootiokäyttöön.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä!

Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla tai soittamalla! Löydät meidät myös Facebookista, jonne päivitämme viimeisimmät kuulumiset.