PALVELUMME

Messutuotteet

Messukäyttöön suunniteltuja tuotteita löytyy useita eri vaihtoehtoja, joita voidaan käyttää myös toimitilojen sisustamisessa.

TIETOA PALVELUSTA

Messutuotteet

Hyvin suunniteltu ja toteutettu messuosasto on varma tapa erottua erilaisissa tapahtumissa. Yrityksen ulkoasun mukainen ja mielenkiintoinen messuosasto kiinnittää ohikulkijoiden huomion.

Messuosasto voi koostua esimerkiksi messupöydästä, esitetelineestä ja Roll Upista, joiden lisäksi messuosastoa voi laittaa kiertämään helposti koottavat messuseinät, yrityksen ulkoasun mukaisilla tulosteilla.

Messutuotteissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joten jokaiseen tarkoitukseen löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Messutuotteet sopivat hyvin myös yrityksen toimitilojen sisustamiseen ja kalustamiseen.

Messutuotteet
LISÄTIETOA

Messutuotteista

Meiltä saat erilaiset messutuotteet tapahtumiin sekä toimitiloihin myös asennettuna.

Roll Up -teline

Roll Up on toimiva ratkaisu tilanteissa, jossa mainosta tarvitsee siirtää usein ja se on voitava pystyttää nopeasti. Roll Upissa on koneiston sisään rullautuva kuvavuota sekä kantolaukku kuljettamista varten.

Roll Upin kokoja on useita aina 80cm - 120cm leveyteen saakka ja niitä löytyy yksi- ja kaksipuolisina. Telineisiin on saatavilla myös erillisiä led -valoja, joilla voidaan parantaa mainoksen erottuvuutta.

Messuseinä

Pop Up -rakenteinen messuseinä on tyylikäs ja nopeasti kasattava vaihtoehto messuosaston ympäröimiseen. Pieneen tilaan kasautuvan ja kevyen rakenteensa ansiosta sen kuljettaminen paikasta toiseen on helppoa.

Messuseinä voidaan kasata koko messuosaston ympärille tai käyttää vaikka myyntitiskin taustana. Seinärakenne voidaan kiertää joko osittain tai kokonaan sen ympärille asennettavilla kuvavuodilla.

Pop Up -messuseinän rakenteeseen voidaan kiinnittää myös irroitettavia led -valoja, joilla parannetaan mainosten erottuvuutta ja saadaan lisävalaistusta tapahtumapaikalle.

Messupöytä

Messupöytä ja erilaiset myyntitiskit ovat hyviä vaihtoehtoja, kun tarvitaan pöytätilaa sekä hyvää säilytystilaa mukana oleville tavaroille ja markkinointimateriaaleille.

Osa messupöydistä toimii samalla myös kuljetuslaukkuna. Kuljetuslaukku kasataan messupöydäksi ja sen päälle asetetaan mukana oleva pöytälevy ja ympärille kiinnitetään tulostettu kuvavuota.

Esiteteline

Esiteteline on hyvä lisä, kun tarvitaan enemmän säilytystilaa esimerkiksi esitteille, flyereille ja kuvastoille.
Esiteteline on helposti kasattava ja purettava kokoontaitettavan runkonsa ansiosta.

Esitetelineitä on saatavilla yksi- ja kaksipuolisina, joissa on tilavat akryylimuoviset esitelokerot esille laitettaville markkinointimateriaaleille.

NÄKYVÄÄ KÄDENJÄLKEÄ

Kuvia valmiista töistä

Alla muutamia työnäytteitä toteuttamistamme messutuotteista.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä!

Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla tai soittamalla! Löydät meidät myös Facebookista, jonne päivitämme viimeisimmät kuulumiset.