PALVELUMME

Kyltit ja opasteet

Sisä- ja ulkokäyttöön sopivia mainoskylttejä sekä erilaisia opasteita on saatavilla moneen eri käyttötarkoitukseen.

TIETOA PALVELUSTA

Kyltit ja opasteet

Mainoskyltit ja opasteet ovat saatavilla moneen eri tarkoitukseen, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Niiden tarkoituksena on voi olla esimerkiksi auttaa asiakasta löytämään yrityksesi toimitilat ja opastaa toimitilojen sisällä oikeaan kohteeseen.

Kyltti- ja opastemateriaaleja ovat muun muassa valomainoslevyt, muoviset kennolevyt sekä alumiini- ja pahvilevyt. Niiden lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia lippukankaita, banderollikankaita, magneettimattoja ja paperisia tulostusmateriaaleja.

Kylttien ja opasteiden päällystämisessä voidaan käyttää erivärisiä vinyylitarroja ja suurkuvatulosteita, jotka asennetaan pohjamateriaalien päälle. Joissakin tapauksissa tulostus tapahtuu suoraan pohjamateriaalin pintaan.

Kyltit ja opasteet
LISÄTIETOA

Kylteistä ja opasteista

Meiltä saat niin pienet kuin isommatkin kyltit ja opasteet aina suunnittelusta toteutukseen.

Mainoskyltti

Mainoskyltti on tehokas keino mainostaa yritystä ja ohjata ihmisiä haluttuun kohteeseen. Mainoskyltin koko voi vaihdella pienestä muotoonleikatusta nimikyltistä koko seinän peittävään kokonaisuuteen.

Mainoskyltti sopii erinomaisesti toimiston ja julkisivun seinälle, työmaatauluun sekä tienvarsimainokseen.

Kylttien pohjamateriaaleja ovat muun muassa pääosin sisäkäyttöön tarkoitetut pahvilevyt ja vaahto-PVC -levyt sekä ulkokäyttöön tarkoitetut muoviset kennolevyt ja iBond -alumiinikomposiittilevyt.

Mainoskyltti voidaan kiinnittää seinäpintaan esimerkiksi ruuveilla tai tapauskohtaisesti kaksipuoliteipillä. Mainoskyltin kiinnitys voidaan toteuttaa myös tolppiin tulevilla kiinnikkeillä.

Opastekyltti

Opastekyltti ja erilaiset opastejärjestelmät on tarkoitettu ohjaamaan ihmisiä liikenteessä ja sisätiloissa. Opastuksen tarve voi vaihdella piha-alueelle asennettavasta opastekartasta koko ulko- ja sisätilojen kattavaan opastejärjestelmään.

Opastekyltit sopivat erinomaisesti muun muassa taloyhtiöiden ja muiden piha-alueiden opastukseen sekä erikokoisten liiketilojen opastejärjestelmien toteutukseen.

Opastekylteissä voidaan käyttää joko yksittäisiä pohjamateriaaleja tai yhtenäisiä opastetauluja. Opastekyltit voidaan päällystää ja kiinnittää samalla tavoin kuin mainoskyltit.

Banderolli

Banderolli eli mainoskangas on näyttävä vaihtoehto yrityksen mainostamiseen niin sisä- kuin ulkotilassakin. Banderollin koko voi vaihdella muutaman neliön seinämainoksesta kymmenien neliöiden tienvarsimainokseen.

Yksi kiinnitysvaihtoehto on banderollin reunoihin asennettavat purjerenkaat, joista banderolli voidaan kiinnittää esimerkiksi työmaan aitaan, rakennustelineisiin. seinäpinnalle tai vaikkapa puiden väliin.

Banderollikankaan eri materiaaleja ovat muun muassa umpivinyyli sekä tuulta läpäisevä reikävinyyli.
Banderollinkankaan pintaan voidaan tulostaa minkälaista kuvaa ja tekstiä tahansa.

A-teline

A-teline on nopeasti esiin taitettava ja sään kestävä kaksipuoleinen metallirunkoinen opaste. Telineessä on muovitaskut mainoksia varten ja telineen yläosaan voidaan teipata esimerkiksi yrityksen logo.

A-telineiden lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia telinevaihtoehtoja niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Valomainos

Valomainos tuo yrityksesi toimitilat näyttävästi esille jo kaukaa ja se toimii hyvänä lisänä toimitilojen mainostamisessa. Valomainoksen koko vaihtelee pienestä kaksipuoleisesta mainoksesta useiden metrien mittaiseen mainokseen.

Valomainoslaatikoihin voidaan tarvittaessa tilata uudet levyt mittatilaustyönä tai olemassa olevista levyistä voidaan poistaa vanhat tarrat ja asentaa uusilla tarroilla varustettu levy takaisin paikoilleen.

Valomainoslevyn teippaus voidaan toteuttaa yhtenä kokonaisuutena tai vastaavasti aukileikattuna, jolloin valo pääsee paremmin läpi aukileikatuista kohdista.

NÄKYVÄÄ KÄDENJÄLKEÄ

Kuvia valmiista töistä

Alla työnäytteitä toteuttamistamme kylteistä ja opasteista.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä!

Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla tai soittamalla! Löydät meidät myös Facebookista, jonne päivitämme viimeisimmät kuulumiset.