PALVELUMME

Kiinteistökalvotukset

Kiinteistökalvot suojaavat auringon lämpö- ja UV-säteilyltä sekä auttavat säästämään ilmastoinnin kustannuksissa.

TIETOA PALVELUSTA

Kiinteistökalvotukset

Kiinteistökalvotus on erinomainen ratkaisu niihin tilanteisiin, joissa halutaan näkösuojaa, lämpösuojaa tai säästää ilmastointikustannuksissa. Suurin osa kiinteistökalvoista torjuvat auringon UV-säteilyä lähes 100%.

Auringonsuojakalvojen lisäksi on olemassa murtosuojakalvoja, jotka kestävät fyysistä väkivaltaa, iskuja sekä räjähdyksiä. Murtosuojakalvoja on saatavilla eri paksuisina sekä aurinkosuojakalvon ominaisuuksilla.

Kalvotukset toteutetaan aina laadukkailla auringonsuojakalvoilla, murtosuojakalvoilla ja maitolasikalvoilla. Auringonsuojakalvot sopivat lähes kaikkiin lasipintoihin, kuten asuinhuoneistoihin, toimitiloihin ja ajoneuvoihin.

Kiinteistökalvotukset
LISÄTIETOA

Kiinteistökalvotuksista

Meiltä saat auringonsuojakalvotukset sekä muut kiinteistökalvotukset toimitilojen ja kodin ikkunoihin.

Auringonsuojakalvo

Auringonsuojakalvo on yleinen kalvotyyppi, jota käytetään kiinteistöjen ikkunoiden lisäksi myös ajoneuvoissa. Tämä on siisti ja edullinen vaihtoehto torjumaan auringon lämpö- ja UV-säteilyä sekä estämään näkyvyyttä esimerkiksi parvekkeen laseissa.

Auringonsuojakalvoja on saatavilla useissa eri tummuusasteissa, lähes huomaamattomasta todella tummaan. Auringonsuojakalvot asennetaan yleensä aina uloimman lasin sisä- tai ulkopinnalle.

Peilikalvo

Peilikalvo on yksi tehokkaimmista näkö- ja lämpösuojakalvoista. Peilikalvo on tyylikäs vaihtoehto liikekeskusten ja toimitilojen ikkunoihin tai esimerkiksi vartijakopin laseihin, jossa se antaa näkösuojaa ja työskentelyrauhaa.

Peilikalvolla saadaan luotua näkösuoja niihin tiloihin, joissa tarvitaan yksityisyyttä, mutta halutaan säilyttää esteetön näköala ulkopuolelle. Peilikalvo toimii näkösuojana parhaiten silloin, kun sisätilassa oleva valaistus on ulkopuolta vähäisempää.

Murtosuojakalvo

Murtosuojakalvo on tarkoitettu henkilö- ja omaisuusvahinkojen välttämiseksi onnettomuus- tai ilkivaltatapauksissa. Murtosuojakalvo on siistimpi vaihtoehto kalteroidulle ikkunalle, joka hankaloittaa esimerkiksi murtovarkaan sisälle pääsyä merkittävästi.

Kalvotettuun lasiin kohdistunut isku jakaantuu laajalle alueelle heikentäen näin iskun vaikutusta. Kalvo pitää rikkoutuneen lasin yhtenä kokonaisuutena, jolloin sirpaleet eivät pääse leviämään ja aiheuttamaan vahinkoa

Maitolasikalvo

Maitolasikalvo eli huurrekalvo sopii paikkoihin, joissa halutaan estää molemminpuolinen näkyvyys. Maitolasikalvon yleisiä käyttökohteita ovat muun muassa toimisto-ovien ja parvekkeiden lasit.

Osaan kalvoista on mahdollista tulostaa esimerkiksi yrityksen ulkoasun mukaista grafiikka ja kuvamateriaalia.

NÄKYVÄÄ KÄDENJÄLKEÄ

Kuvia valmiista töistä

Alla työnäytteitä toteuttamistamme kiinteistökalvotuksista.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä!

Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla tai soittamalla! Löydät meidät myös Facebookista, jonne päivitämme viimeisimmät kuulumiset.