PALVELUMME

Julkisivuteippaukset

Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama julkisivuteippaus vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja brändiä katukuvassa.

TIETOA PALVELUSTA

Julkisivuteippaukset

Yritysten julkisivut ovat näkyvää ja edullista mainospintaa, jotka kannattaa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama julkisivuteippaus vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja brändiä katukuvassa.

Julkisivuteippauksen yleisin osa on ikkunateippaus, jossa toimitilojen ikkunat teipataan yrityksen ilmeen mukaiseksi. Ikkunateippauksen lisäksi julkisivuissa voidaan käyttää erilaisia kylttejä ja opasteita sekä valomainoksia tehostamaan yrityksen näkyvyyttä.

Julkisivuteippaukset toteutetaan aina laadukkailla materiaaleilla, asennuspinta sekä mainoksen kesto huomioon ottaen. Teippauksissa voidaan käyttää muun muassa erivärisiä vinyylitarroja sekä suurkuvatulosteita.

Julkisivuteippaukset
LISÄTIETOA

Julkisivuteippauksista

Meiltä saat niin pienet kuin isommatkin julkisivuteippaukset aina suunnittelusta toteutukseen.

Ikkunateippaus

Yrityksen toimitilojen ikkunateippaus on erinomainen keino markkinoida yritystä. Reikäteippi on hyvä vaihtoehto ikkunateippauksen materiaaliksi silloin, kun toimitilaan halutaan samanaikaisesti näkösuojaa ja mahdollisuus nähdä ulkopuolelle.

Ikkunateippauksen laajuus vaihtelee yksittäisestä logon ja aukioloaikojen oviteippauksesta aina kaikkien ikkunoiden umpeen teippaamiseen. Ikkunateippauksen lisäksi teippauksia voidaan toteuttaa julkisivun seinäpinnoille sekä sisätiloihin.

Sisätilateippaus

Sisätilojen teippauksessa voidaan hyödyntää useita eri pintoja, kuten seinäpinnat, lattiapinnat sekä kalusteiden pinnat. Teippauksen lisäksi sisätiloihin voidaan toteuttaa muun muassa erilaisia kylttejä ja opastejärjestelmiä.

Seinäpinnoille voidaan asentaa erilaisia mainostarroja ja sisustustarroja tai koko seinäpinta voidaan myös peittää tapetin tapaan suurkuvatulosteella.

Lattiapinnoille tarkoitetuilla tulostetarroilla saadaan toimitiloihin helposti lisäeloa ja niitä voidaan käyttää myös asiakkaiden opastamiseen toimitilojen sisällä.

Maitolasikalvo eli huurrekalvo on tyylikäs vaihtoehto sisätilojen lasipintojen teippaamiseen joko osittain tai kokonaan. Huurrekalvoon on mahdollista myös tulostaa erilaisia tekstejä ja kuvia.

NÄKYVÄÄ KÄDENJÄLKEÄ

Kuvia valmiista töistä

Alla työnäytteitä toteuttamistamme julkisivuteippauksista.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä!

Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla tai soittamalla! Löydät meidät myös Facebookista, jonne päivitämme viimeisimmät kuulumiset.