PALVELUMME

Ajoneuvoteippaukset

Yrityksen ajoneuvot ovat edullista ja liikkuvaa mainospintaa, jotka kannattaa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa.

TIETOA PALVELUSTA

Ajoneuvoteippaukset

Yrityksen ajoneuvot ovat edullista ja liikkuvaa mainospintaa, jotka kannattaa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama ajoneuvoteippaus erottuu liikenteessä.

Ajoneuvoteippauksen yleisin osa on autoteippaus, jossa yrityksen ajokalusto teipataan yrityksen ilmeen mukaisesti. Ajoneuvoteippauksen kohteita on muun muassa pakettiautot, taksit, rekat ja kuorma-autot sekä moottoripyötät ja veneet.

Ajoneuvoteippaukset toteutetaan aina laadukkailla materiaaleilla, asennuspinnan muodot sekä mainoksen kesto huomioon ottaen. Teippauksissa voidaan käyttää erivärisiä vinyylitarroja, suurkuvatulosteita sekä yliteippausmateriaaleja.

rekka1
LISÄTIETOA

Ajoneuvoteippauksista

Meiltä saat niin pienet kuin isommatkin ajoneuvoteippaukset aina suunnittelusta toteutukseen.

Autoteippaus

Autoteippaus on erottuva keino muuttaa yrityksen ajokalusto liikkuvaksi mainokseksi. Auton maalipinta on mahdollista teipata myös kokonaan yrityksen väriin sopivaksi.

Autoteippauksen laajuus vaihtelee tarpeesta riippuen, pienestä logoteippauksesta koko auton yliteippaamiseen. Toteutamme autoteippaukset pääosin omassa hallissamme, jossa voimme toteuttaa jopa raskaan kaluston teippauksen.

Yliteippaus

Yliteippaus on hyvä keino muuttaa auton tai muun ajoneuvon ulkonäköä ja väritystä. Yliteippaus voidaan toteuttaa joko osittaisena tai koko maalipinnan peittävänä teippauksena yksivärisillä, tekstuuripintaisilla tai tulostettavilla materiaaleilla.

Yliteippaus on yleensä edullisempi ja järkevämpi vaihtoehto auton värin vaihtamiseksi esimerkiksi yrityksen ulkoasuun sopivaksi. Yliteippauksen voi halutessaan poistaa helposti ilman maalipinnan vahingoittamista.

Ammattilaisen asentama ja laadukkailla yliteippausmateriaaleilla toteutettu yliteippaus myös suojaa auton maalipintaa ulkoiselta rasitukselta, jolloin teippauksen alla oleva maalipinta säilyy hyväkuntoisena.

Kiveniskuteippaus

Kiveniskuteippaus on hyvä tapa suojata auton pintaa sieltä, missä päivittäinen maalipinnan rasitus on kovimmillaan. Läpikuultavalla kiveniskuteipillä suojataan yleensä puskurit, auton helmat sekä ovien alareunat. Koiranomistajien tavallisin käyttökohde on peräkontin kynnys, johon voi tulla esimerkiksi kynsien jälkiä.

NÄKYVÄÄ KÄDENJÄLKEÄ

Kuvia valmiista töistä

Alla työnäytteitä toteuttamistamme ajoneuvoteippauksista.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä!

Haluatko saada lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla tai soittamalla! Löydät meidät myös Facebookista, jonne päivitämme viimeisimmät kuulumiset.